Mobilfunktioner

Så lyfter du företaget med egna appar

Appar är framtiden och det är smart att inse vilka möjligheter som finns i dem, särskilt för dig som företagare. De är så mycket mer är bara ikoner på din mobil. Rätt tänkt kan appen lyfta ditt företag och ge dig fler kunder.

Appar

Apparna kom med smartphones. Små och koncentrerade program som vi får tillgång till via ikoner på mobilen eller surfplattan. I början var det främst de stora företagen och nördarna som skapade appar. Idag är det en möjlighet som öppnats upp för vanliga mobilanvändare utan rätt utbildning. Ok, att skapa en app kräver viss kunskap, särskilt om det är en mer avancerad app. Men det är inte längre dyrt eller krångligt att skapa en app för dig som företagare. Det är bara att anlita PiJa som är din apputvecklare i Stockholm och som smidigt skapar den app som just ditt företag behöver.

Appar för företaget

Det finns flera anledningar för ett företag att utveckla en eller flera appar. En app är en populär och billig produkt att sälja. Om du har en sportaffär är det mycket smart att utveckla en app att sälja till dina kunder. Du kan skapa en specialapp för just traillöpare eller för motionärer som vill gå ner i vikt genom powerwalking och sköna promenader. En avancerad app kan du ta betalt för. En enklare app kan du ge bort. Oavsett så kommer kunderna att se din ikon på mobilen – daglig marknadsföring som inte kostar dig något. För andra företag kan appen vara det perfekta verktyget för att kunna kommunicera med viktiga klienter eller för att samarbetet på kontoret ska fungera optimalt. Bara fantasin sätter gränser.

Apputvecklare – ett framtidsjobb

Att arbeta med apputveckling är framtiden om du vill ha ett fritt jobb. Det finns flera utbildningar som du kan välja mellan; vissa online, andra på högskola. Ett perfekt jobb för dig som vill driva eget företag från mobilen.

bard