Mobilfunktioner

Bästa hörlurarna till din mobil

För dig som är på jakt efter bra Bluetooth-lurar till din mobil finns det en hel del alternativ att välja bland. Det kan vara svårt att hitta rätt i ett helt hav av olika lurar, men än finns det hopp. I listan nedan hittar du de allra bästa produkterna idag, som du enkelt kan koppla till din surfplatta eller smartphone för en härlig ljudupplevelse. Lycka till med köpet!

SiGN SNBT – Sportigt alternativ

Dessa in-ears lämpar sig utmärkt till dig som lever en väldigt aktiv livsstil. De är nämligen både trådlösa och vattentåliga, och utgör därför ett utmärkt alternativ till dig som älskar sport. Bluetooth-funktionalitet ingår självklart, vilket innebär att produkten går att koppla till en lång rad av olika enheter. Inbyggd mikrofon ingår. Du får här en musiktid på hela 6 timmar, vilket innebär en hel veckas träning med härlig musik i öronen!

Happy Plugs Air 1 – Trendigt alternativ

Dessa snygga trådlösa in-ears är perfekta för dig som lyssnar på musik hela dagen. Detta eftersom de har en batteritid på hela 40 timmar! Den eleganta och guldtrimmade designen innebär att dessa trådlösa hörlurar är bland de snyggaste på marknaden idag. Stöder Bluetooth 5.1 och inbyggd mikrofon ingår även det. Det perfekta alternativet för dig som vill ha ett trendigt par lurar!

Samsung Galaxy Buds Plus R175 – Premiumprodukt

För dig som vill åt de allra bästa in-ears som pengar kan köpa erbjuder Samsung denna snygga produkt. Samsung Galaxy Buds Plus kostar en del extra jämfört med resterande produkter på listan, men är definitivt värda pengarna med tanke på den otroligt bra ljudkvaliteten samt den snygga designen.

Streetz Bluetooth Hörlurar – Budgetvänligt alternativ

För dig på en budget kan det vara svårt att hitta bra lurar. Om en något kortare batteritid inte är ett bekymmer, kan dessa utmärkta in-ears från Streetz vara av intresse. De är helt trådlösa, och erbjuder dig en batteritid på tre timmar. Mer än nog för avslappnad musiklyssning. Det ingår dessutom en inbyggd mikrofon, vilket gör det lätt att besvara samtal helt trådlöst.

Summering

Det finns alltså en stor bredd av olika alternativ för trådlösa in-ears till din mobil. Det viktigaste att tänka på inför köp är budgeten. Billigare produkter av denna typ har vanligtvis mycket sämre ljudkvalitet och håller dessutom inte särskilt länge. En bra budgetprodukt borde kosta minst några hundra kronor, lurar under 100 går sönder inom några månader. Du får öppet köp när du handlar via internet, så testa dig på en av produkterna i listan ovan själv och se vad du tycker!

bard