Mobilfunktioner

Spara energi genom din smartphone

De tekniska framstegen inom mobiltelefoni har varit enorma de senaste åren och framstegen ser knappast ut att avta. Dagens smartphones är kraftfulla verktyg som kan göra mycket för att förenkla och förbättra det dagliga livet.

Styr ditt hem från din smartphone

Med hjälp av din smartphone kan du också omfamna tekniken med smarta hem och ta din energianvändning till en helt annan nivå.

Det finns många fördelar med att förbättra din energianvändning:

  • Hjälper till att minska utsläppen av föroreningar.
  • Sparar på förbrukningen av vatten.
  • Minskar dina energikostnader.
  • Förbättrar din livskvalitet.
  • Förlänger livslängden på elektronik.

Du kommer att kunna optimera din energianvändning av apparater, elektronik och viktigast av allt: din elbil. På så sätt blir du mer energieffektiv samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Ju mer energieffektiv du är desto mer skyddar du miljön och minskar dina utsläpp av koldioxid i atmosfären.

Skaffa produkter för smarta hem hos Tibber

Tibber är det bästa sättet för att få ditt hem smartare. Genom deras lösningar och produkter får du koll på din elförbrukning och förbättrar inomhusmiljön. En rekommendation är att köpa den snygga laddboxen Easee Home som ger dig möjlighet till smartladdning och spara hela 50 procent på elen när du laddar din elbil. Som kund hos Tibber erbjuds ett rabatterat pris på denna produkt: från 7 495 till 6 495 kronor. Även installationen kan bli riktigt billigt med 50 procent avdrag för grön teknik. Inte nog med det, när du köper Easee Home har du flera färger att välja mellan som antracit, röd, svart, vit och mörkblå! Passa på att köpa den nu för att ta steget att bli mer miljövänlig och sparsam.

Gör ditt vardagsliv bekvämt

Även om ditt behov av att spara pengar inte är stort kommer du att få en annan nivå av bekvämlighet med ett smart hem. På vilket sätt då? Enkelt! Genom din smartphone får du möjlighet att styra alla apparater och elektroniska enheter i ditt hem, som till exempel lampor, termostat, högtalare, tv-apparater och luftkonditionering, för att bara nämna några. Allt det här skulle utan tvekan för bara några decennier sedan nästan låta som science fiction och fantasi. Som du märker är denna teknik otroligt användbar och du hittar alla lösningar och produkter för smarta hem på Tibber.

bard