Mobilfunktioner

Komplettera stilen med mobilen

När mobiltelefoner blev populära i slutet av 90-talet och början av 00-talet var den personliga designen otroligt viktig. Alla minns väl Nokia 3310 och de tusentals olika mobilskal man kunde köpa till. Senare blev det populärt att ha mobiltelefonen i ett nyckelband runt halsen, eller att fästa ett “mobilsmycke” i telefonen.

Nu när vi använder mobilen mycket och bär med oss den vart vi än går, så är det dags att ta tillbaka den här trenden igen.

Personlig stil på iPhone

Några som har satsar hårt på personlig stil och mobilskal är Apple med sina iPhone-tillbehör. Du kan köpa personliga skal och tillbehör oavsett vilken modell av iPhone du har, det finns verkligen något för alla. Hos Billigamobilskydd.se finns alla tillbehör du kan tänka dig.

Bland annat finns mobilskal, fodral som även fungerar som plånböcker och extra skärmskydd. Det finns dessutom fodral till Earpods med riktigt snygg design! Våga sväva ut lite och köp gärna flera olika modeller att variera med.

Matcha med andra accessoarer

Nu när det är så enkelt att byta ut tillbehör till mobilen, och det finns så otroligt många olika designer, så kan man leka runt mycket med det. Har man några olika färger och stilar på skal, hörlurar och liknande så är det roligt att matcha dem med övrig outfit.

Välj till exempel ett litet “bling”-fodral med guld- eller glitterdetaljer inför partykvällen, och ett mer stilrent och klassiskt inför jobbmötet. Du kommer garanterat att göra ett gott intryck.

bard