Mobilfunktioner

Spökappar

Idag finns det appar för allt mellan himmel och jord. Från funktionella streamingtjänster till träningsappar och ekonomiappar. Välproducerade och användbara såväl som grovt underutvecklade sett till det avsedda syftet. Vad skulle du säga om jag sa att en stor avdelning på Androids app-butik Google Play och Apples Appstore tillägnats olika appar för att jaga spöken? Rent nonsens, eller? Tycks som att det finns gott om apputvecklare som ser en stor marknad i att utveckla appar som de påstår kan mäta elektromagnetiska vågor och andra påstådda indikationer på övernaturlig aktivitet. Inte så konstigt kanske med tanke på att ungefär en tredjedel av svenskarna uppger att de tror på övernaturliga väsen. I det här inlägget ska vi därför titta närmare på några av de mest populära alternativen.

Kanske utvecklar ditt företag appar, eller så gör ni någonting helt annat. Alldeles oavsett vilket känner alla som driver ett företag till nyttan av att ha tillgång till en finansiell buffert. Dock är det inte alltid den bufferten finns i den egna balansräkningen. Det är vid sådana tillfällen som det är bra att kontakta en företagsbank som Capcito. De erbjuder en mängd olika företagsanpassade tjänster som exempelvis företagslån, men också factoring, fakturabelåning och checkkrediter. Alltihop till bland de bästa villkoren som finns att hitta på marknaden.

Laxton Ghost Tracker

En av de bästa spökletarapparna som finns där ute, åtminstone om vi ska tro utvecklarna själva heter Laxton Ghost Tracker. Den har utrustats med olika funktioner såsom EMF-mätare, ljudinspelare och rörelsedetektor. Läser man recensionerna på appens hemsida verkar de flesta köparna vara nöjda, sånär som på några stycken. Noterbart är att en av de som var mest missnöjda testade appen både på en kyrkogård och ett sjukhus utan några synbara resultat. Det verkar märkligt, för om det inte spökar på en kyrkogård, var spökar det i sådana fall?

Ultimate EMF Detector

Den här appen som finns till Android har jag faktiskt egen erfarenhet av. Hur fungerar den då? Det enda konkreta jag kan komma fram till är att det spökar i min dator och i mina lampor. Vet faktiskt inte längre om jag vill bo kvar i min lägenhet på grund av detta. Kanske borde testa appen hemma hos någon annan först.

iOvilus

iOvilus som finns till iPhone skiljer sig lite från de flesta spökjägarapparna i det att den inte bara innehåller diverse elektromagnetiska mätare. Den här appen gör anspråk på att kunna spela in spökröster. Om den verkligen har någon täckning för det den uppger sig kunna göra lämnar jag därhän. Enligt recensionerna lyckas den i vilket fall som helst väldigt väl med att vara kuslig.

Vad tror du? Finns spöken på riktigt? Går de i sådana fall att upptäcka genom att använda sig av mobilappar?

bard