Populära mobiltillverkare

Samsung

Samsung är en av telefontillverkarna som många säger tävlar med iPhone. Ibland sägs det att de personer som inte äger en iPhone äger en Samsung. Trots att detta inte riktigt stämmer är det väldigt lätt att se varför många säger så.

Själva företaget grundades redan i slutet av 60-talet. På 70-talet började de producera svartvita TV-apparater. Företaget fortsatte sedan växa och de började tillverka kylskåp och tvättmaskiner. När företaget grundades var det endast ett sydkoreanskt företag. Men allt eftersom började det spridas och det öppnades flera dotterbolag runt om i världen. På 90-talet började Samsung tillverka sina första mobiltelefoner och i början på 1990-talet blev företaget aktivt i norra Europa. År 2010 hade de blivit en av de världsledande elektronikverksamheterna inom försäljning. Samma år började de dessutom lansera mobilserien Galaxy. Utvecklingen av företaget och dess produkter är idag en av de mest välkända som säljs över hela världen. De fortsatte med sin Galaxy-serie och en av deras senaste modeller är Samsung Galaxy Note 10+ som har fått ett mycket bra betyg.

Trots att Galaxy-mobilerna är några av de populäraste i hela världen har Samsung även kommit ut med ett antal andra mobiltelefoner och de fortsätter komma ut med nya modeller som bjuder på unika designer och intressanta funktioner. Skulle du vara osäker på vilken Samsung-mobil som passar dig och din plånbok bäst rekommenderas det att du tar en stund och jämför de tillgängliga telefonerna. De säljs hos flera återförsäljare både på nätet och i fysiska butiker.

Med tanke på hur stort företaget och dess produkter har blivit är det inte konstigt att det är ledande i mer än endast mobiltillverkning. Det är nämligen ett av de populäraste företagen när det kommer till TV-apparater också.

bard